Stappenplan na inschrijving

Geplaatst op 10 jul. 2018

stap_1.png

Start verkoop

12 juli 2018

Op deze dag wordt de verkoopdocumentatie en het inschrijfformulier beschikbaar gesteld. U kunt zich op deze dag zelf óf na de start verkoop inschrijven voor een woning in het project ‘Wonen aan het Twiske'.

stap_2.png

Inschrijven

Uiterlijk 18 juli 2018 - 12.00 uur

Na de start verkoop kunt u zich inschrijven voor een woning. Op het inschrijfformulier dat u tijdens de première heeft gekregen geeft u uw voorkeur op voor één of meerdere bouwnummers. Vóór de sluitingsdatum dient u het formulier (bij voorkeur per e-mail) in bij Kalliste.

stap_3.png

Toewijzing

20 juli 2018

Als u een woning toegewezen heeft gekregen wordt u uiterlijk vrijdag 20 juli 2018 hierover gebeld en wordt direct een verkoopgesprek met u ingepland. Alle overige inschrijvers komen automatisch op de reservelijst te staan en krijgen eveneens uiterlijk 20 juli 2018 een bevestiging hiervan per e-mail. Indien een optant toch besluit niet voor deze woning te gaan dan wordt deze opnieuw toegewezen onder de reservekandidaten.

stap_4.png

Verkoopgesprek

augustus - september 2018

Het verkoopgesprek heeft u met Ruud de Hoogt van Kalliste. U krijgt tijdens dit gesprek meer informatie over het plan, de woning en de optiemogelijkheden van de woning. 

Voor dit gesprek adviseren wij u om uw financiële mogelijkheden te bespreken met uw eigen adviseur of met onze projectadviseur Rodenhuis Financiële Dienstverlening. Een (positieve) advies is namelijk bepalend of er al dan niet een koopovereenkomst met u kan worden gesloten voor de woning van uw keuze.

stap_5.png

Optieperiode

5 dagen na uw startgesprek

U neemt alle informatie van het startgesprek mee naar huis. U bekijkt thuis rustig nog eens uw mogelijkheden. Vervolgens laat u binnen 5 werkdagen weten of u tot aankoop van de woning over wilt gaan. Als u dit niet wenst, dan gaan wij over tot het toewijzen van deze woning aan een andere kandidaat.

stap_6.png

Een feestelijk moment

5 dagen na afloop optieperiode

Nadat u heeft aangegeven dat u de koop- en aannemingsovereenkomst (KO en AO) wilt tekenen, wordt er door ons binnen 5 werkdagen met u een tekenafspraak ingepland mits u kunt aantonen dat u de woning kunt financieren. De ontbindende voorwaarde financiering loopt 2 maanden na het tekenen van de KO af. Dit is de periode die u heeft om uw financiering te regelen. Als dit lukt is de aankoop van uw droomwoning een feit!

Brochure

Brochure PDF

Er zijn nog woningen beschikbaar
Klik hier voor de actuele prijslijst

Contactpersoon

rdehoogt.jpgRuud de Hoogt
Projectontwikkelaar
088 - 100 95 00
 

Volg ons op Facebook

Nieuwbouw

Meer weten over het kopen van een nieuwbouw-huis?
www.bewustnieuwbouw.nl