Een belangrijke stap in de ontwikkeling van Fase 2 Wonen aan het Twiske

Geplaatst op 20 apr. 2015

Mieke Meijn (grondeigenaar), Joop Klinkhamer (wethouder) en Jeroen Suijkerbuijk (Kalliste) hebben de benodigde overeenkomsten ondertekend. Het project kent vanuit fase 1 veel belangstelling van toekomstige bewoners. "De lokale behoefte aan woningbouw in Oostzaan wordt met de inschrijvingen van geïnteresseerden dagelijks bevestigd." Aldus Suijkerbuijk: "We zijn dan ook verheugd dat we samen met de grondeigenaar deze toekomstige bewoners van Oostzaan kunnen bedienen en de plezierige samenwerking met onder meer de Gemeente mogen voortzetten."

Aan de noordoostzijde van het plangebied van Wonen aan het Twiske komen de 26 nieuwbouwwoningen van fase 2. Een gedifferentieerd aanbod van starterswoningen, rijwoningen, twee-onder-een-kap woningen en vrije bouwkavels.

De woningen zullen qua typologie en architectuur aansluiten bij fase 1 waarvan de woningen momenteel worden opgeleverd. Ook het openbaar gebied zal op een vergelijkbare wijze worden ingericht, zodat er uiteindelijk één samenhangende woonwijk ontstaat.

Staand vlnr: Simon Bukman (projectleider gemeente), Mieke Meijn en Ruud de Hoogt (projectontwikkelaar Kalliste)

Zittend vlnr: Jeroen Suijkerbuijk (directeur Kalliste) en Joop Klinkhamer (wethouder Oostzaan)

Brochure

Brochure PDF

Contactpersoon

rdehoogt.jpgRuud de Hoogt
Projectontwikkelaar
088 - 100 95 00
 

Volg ons op Facebook

Nieuwbouw

Meer weten over het kopen van een nieuwbouw-huis?
www.bewustnieuwbouw.nl