Start bouw Fase 2 ‘Wonen aan het Twiske’ feestelijk ingeluid!

Geplaatst op 2 dec. 2016

Op donderdag 1 december jl. is op de bouwlocatie van het project Wonen aan het Twiske, gelegen aan de Spoetnikstraat in Oostzaan, de start bouw van de woningen van de 2e fase feestelijk gevierd. Na ontvangst van de genodigden en de speeches door Joop Klinkhamer, wethouder Gemeente Oostzaan en Jeroen Suijkerbuijk, directeur van Kalliste Woningbouwontwikkeling, hebben de trotse kopers Patrick en Nannie van kavel 141 de laatste vloerplaat van de begane grond van hun woning geplaatst. Een vloerplaat die vóóraf door alle aanwezige kopers en hun kinderen werd voorzien van een mooie wens of boodschap.

Na deze officiële handeling werd een toost uitgebracht op een voorspoedige voortzetting van de bouw. Alle kopers werden verrast met een presentje voor in hun nieuwe woning.

De woningen in de 2e fase worden, net als de 1e fase, gerealiseerd door Giesbers Rotterdam.

Kalliste Woningbouwontwikkeling ontwikkelde voor deze fase hoekwoningen, rijwoningen én twee-onder-één-kapwoningen. Met het WijzerWonen-proces van Kalliste zijn ook deze woningen ontwikkeld vanuit de woonwensen van de unieke kopers.

De oplevering van het project gaat naar verwachting rond de zomervakantie van 2017 plaats vinden.

Volg ons op Facebook

Contactpersoon

 Diane Wigtman 25 Marit van den Berg Photography - vierkant.jpg

Diane Wigtman 
Projectontwikkelaar
088 - 100 95 00
 

Nieuwbouw

Meer weten over het kopen van een nieuwbouw-huis?
www.bewustnieuwbouw.nl