Verkoop is gestart

Geplaatst op 2 jul. 2019

Op 12 juli jl. heeft onder de stralende zon de start verkoop plaatsgevonden van alweer de derde fase van het project ‘Wonen aan het Twiske’.

De circa 1.200 belangstellenden werden ontvangen op de toekomstige bouwlocatie dat was ingericht als een soort festivallocatie, met diverse tenten voorzien van verkoopinformatie, een ijsokar, een bar, koffiekar en springkussen.
Onder het genot van een drankje of ijsje konden vragen gesteld worden aan het team van Kalliste over de 27 nieuw te bouwen Nul-Op-de Meter woningen in dorpse Zaanse bouwstijl. Ook het team van Rodenhuis Financiële Dienstverlening en de architect waren aanwezig om de geïnteresseerden te woord te staan.

De bezoekers waren enthousiast over het ontwerp van de woningen, het Nul-Op-de Meter concept en de gebruikte onderhoudsarme materialen. Over de locatie kun je niet anders dan blij worden; een schitterende plek aan het natuurgebied Oostzanerveld.
Bepakt met de brochure en overige verkoopdocumentatie ging iedereen aan het einde huiswaarts. Komend weekend zal door de meesten aan de tuintafel goed worden bekeken voor welke woning men wil gaan inschrijven.

Brochure

Brochure PDF

Contactpersoon

rdehoogt.jpgRuud de Hoogt
Projectontwikkelaar
088 - 100 95 00
 

Volg ons op Facebook

Nieuwbouw

Meer weten over het kopen van een nieuwbouw-huis?
www.bewustnieuwbouw.nl