Zicht op ontwikkeling fase 3 'Wonen aan het Twiske

Geplaatst op 4 jan. 2017

Op 22 december 2016 zijn de handtekeningen gezet onder de koopovereenkomst tussen de familie Voet en Kalliste Woningbouwontwikkeling.

Na vier generaties Voet gaat het bedrijf Cor Voet BV verhuizen naar het industrieterrein Bombraak in Oostzaan. Hiermee komt hun huidige locatie vrij voor een ontwikkeling naar woningbouw. Begin volgend jaar zal het overleg met de gemeente worden voortgezet om de bijbehorende bestuurlijke en planologische goedkeuring voor deze herontwikkeling te verkrijgen.

Na de genoemde goedkeuring vanuit de gemeente zal Kalliste ook in deze 3e fase de kopers de gelegenheid geven hun eigen woonwensen te gaan verwerken in de woningen en woonomgeving, immers: ‘Als ieder individu Uniek is moet zijn Woning dat ook kunnen zijn’. In de 1e en 2e fase hebben de kopers met Kalliste de woningen op maat ontwikkeld volgens het beproefde WijzerWonen-concept. Deze vraag gestuurde werkwijze zal ook worden ingezet in fase 3.

Een 3e fase van het succesvolle Wonen aan het Twiske komt dus in zicht. Dat is goed nieuws voor Oostzaan en hun bewoners, mede gezien de nog steeds grote belangstelling om te wonen in dit prachtige dorp in de groene karakteristieke Zaanstreek.

Volg ons op Facebook

Contactpersoon

 Diane Wigtman 25 Marit van den Berg Photography - vierkant.jpg

Diane Wigtman 
Projectontwikkelaar
088 - 100 95 00
 

Nieuwbouw

Meer weten over het kopen van een nieuwbouw-huis?
www.bewustnieuwbouw.nl